Administratie

Administratie Support Boxtel

Kan ik je helpen? Ik doe het graag! Ben heel benieuwd naar jouw verhaal als zelfstandig ondernemer en waar jij tegenaan loopt! Mijn missie: ondernemers helpen met hun financiële en administratieve verantwoordelijkheid!

Als allround administrateur verzorg ik je algehele administratie op maat. Geen standaard pakket maar een samenwerking die bij jou en je onderneming past! Belangrijk hierbij vind ik een helder inzicht en uitleg van je administratie en financiële positie. Ik ben oprecht betrokken bij je onderneming (hoe klein ook) en denk met je mee!

Ik richt me hierbij specifiek op die ondernemer die het prettig vind om zijn gehele administratie uit handen te geven. Een totaal ontzorgpakket!
Desgewenst (of wellicht noodzakelijk) kan ik ook je financiën verantwoord voor je regelen.
Zijn er financiële zorgen? Ook dan help ik je de juiste weg te vinden naar een oplossing. Denk dan bijvoorbeeld aan begeleiding naar een BBZ krediet.

Ik maak gebruik van het online pakket Exact Online en Twinfield waarmee de administratie veilig verwerkt wordt en met de Fiscale Software van Unit4 wordt ook de belastingaangifte optimaal verzorgd!

 Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en prijsopgave!