Anderen over mij

Administratie Support Boxtel

De gemeente Eindhoven heeft haar aangeraden afgelopen januari / februari. Er waren dingen waar ik mee zat. Ze is ingesprongen in mijn financiële administratie. Computers vind ik moeilijk. Hoe minder ik zelf hoef te doen hoe beter. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking. Heleen heeft zorgen weggehaald.

G.J. Janssen ZZPér

**********

4 of 5 jaar geleden met elkaar in contact gekomen, ik heb toen de overstap gemaakt. Heleen biedt overal hulp. Ik heb bij haar het gevoel dat ik kan vragen wat ik wil, ook al is het vaker.
Bij een ander had ik dan ruzie en kreeg ik angst om vragen te mogen stellen.

M. Mertodikromo – eigenaar NUevenniet!

**********

De huidige baas heeft contact gezocht met Heleen. Het ging over schuld en alles. We zijn er zeer tevreden over. We werken al 2,5 – 3 jaar met Heleen. Alleen maar lof over hoe ze haar werk beoefend (ook voor ons). Ter vergelijking met hiervoor was het eerst waardeloos. Er werden gewoon geen afspraken nagekomen toen.

Fam. S. te Haaren

**********

Ik ben via een collega in contact gekomen met Heleen van Minderhout en heb haar de gehele nijpende financiële situatie van onze pleegdochter uiteen gezet.

Heleen heeft een plan van aanpak voor ons opgesteld waaraan voldaan moest worden om verdere financiële risico’s te vermijden.

Dit plan van aanpak gold als een voorbereiding op de werkelijke aanpak en begeleiding van de financiële situatie van onze pleegdochter.

Door deze praktische en juiste uitgestippelde lijnen van Heleen en haar strakke  coaching richting pleegouders en pleegdochter, zijn wij in staat gebleken de ontstane financiële situatie in 2 jaar terug te dringen tot normale proporties. De professionele inzet van Heleen heeft er mede toe bijgedragen dat onze pleegdochter weer vertrouwen in de toekomst heeft gekregen en daar zijn wij haar zeer dankbaar voor. Zonder de inzet,betrokkenheid  en kundigheid van Heleen was ons dat niet gelukt, Chapeau!

Dhr. F. vd V te Hoofddorp