Wie ben ik

Administratie Support Boxtel

Mijn naam is Heleen van Minderhout, geboren in  1965, gehuwd en moeder van 3 inmiddels volwassen kinderen.

Op 18-jarige leeftijd strandde ik in mijn toenmalige HBO opleiding Diëtetiek en had geen idee wat dan te doen. Uit een interesse- en niveautest bleek dat ik heel goed was in cijfers (geloof me, dat was echt een Eye-opener) Ik ben  aan het werk gegaan op een boekhoudafdeling en in de avonduren volgde ik de opleiding aan de Dag en Avond MEAO voor Volwassenen en Moderne Bedrijfsadministratie. Ik heb tijdens mijn eerste baan nog echt het ouderwetse boekhouden geleerd op grote grootboekvellen. Ik heb altijd met heel veel plezier de boekhouding gedaan voor mijn werkgevers en later als partner in een snel groeiend bedrijf. Sinds 2010 heb ik mijn eigen administratiekantoor aan huis.

Van huis uit heb ik ook het stukje maatschappelijke verantwoording meegekregen en samen met mijn ervaring in de administratie voor ondernemers heeft ook het stukje budgetbeheer vorm gekregen.